et skikkelig interessant webinar OM MINDSET, BUSINESS OG HVORDAN MAN VINNER DE INDRE KAMPENE.


...OG SÅ FÅR DU ET KULT SPILL! 💖

Mindset-spillet: Spillet du må vinne for å lykkes i business

March 12th | 12:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

Hosted by
Hilde Kloppbakken

Dette skal vi snakke om i webinaret:

Hvordan bygge et mindset som tjener deg – alltid.

Det viktigste vi har her i livet, er innstillingen vår! I webinaret skal vi snakke om hvordan du kan utvikle et mindset så sterkt at ingenting kan rokke deg.

8 merkelige triks du kan bruke hver dag for å løfte energien

I webinaret skal jeg dele minst 8 solide teknikker som garantert vil løfte mindsettet ditt i øyeblikket. Bruker du dem ofte, vil du alltid vibrere "der oppe!".

Oppdag og lær å vinne Mindset-spillet som foregår 100% av tiden

Mindsettet vårt bestemmer hva vi tiltrekker oss – og bestemmer dermed hvilke kunder, inntekter og opplevelser vi får. Og det hele er et spill! Et spill med en eneste regel, og når du kan den reglen, da kan du vinne!

Hvordan bruke alle situasjoner (selv de som ser negative ut) til å bygge et solid mindset?

Det finnes en måte å tenke på som vil holde deg høyt i vibrasjon alltid. Metoden virker litt sprø, men når du begynner med den så endrer hele måten du ser på livet seg. Få med deg denne!

Feilen de aller fleste gjør som kan koste millioner.

Det er en feil 99% (eller mer) av oss mennesker gjør. Det er en feil som i høyeste grad er mulig å unngå hvis du virkelig vil oppnå et Mindset i toppklasse.

Hvordan bruke mindset til å tiltrekke kunder som betaler med glede?

Å ha kunder er en ting, men kunder som ELSKER å betale for å få jobbe med akkurat deg? Det er drømmen med sjokoladetrekk! I webinaret vil du oppdage hvordan du kan oppnå det.

about

Om Hilde Kloppbakken


Hilde er en markedsfører og businesscoach utenom det vanlige. Hun er coachen du trenger hvis du virkelig har lyst til å gjøre suksess med din coaching- eller tjenestebedrift!


Solide markedsføringsstrategier som ender i faktiske resultater i form av penger på konto og en innboks full av kundehenvendelser er hennes spesialitet.


I Hildes verden gjøres ting med krone på, for å minne deg om å holde tankene rene og positive 99.9% av tiden.


Morsom luksus er hennes varemerke. For vi skal både ha det gøy og komfortabelt mens vi gir enorm verdi til kunder som elsker å jobbe med oss.


Klar for det?


Da er det bare å melde seg på webinaret!

March
12
Saturday
March 12th
12:00 CET