et skikkelig interessant webinar OM HIGH-END SIGNATURSYSTEMER

Slik bygger du et High-End Signatursystem

Presented by
Hilde Kloppbakken

Dette skal vi snakke om i webinaret:

Hvorfor High-end er veien å gå i business

Jeg skal si det som det er: High-End er den eneste businessmodellen som er noe gøy. I webinaret skal jeg dele de 3 grunnene til hvorfor det er slik (og hvordan du kan komme dit).

Trikset som kurerer begrensende pengetanker

Det finnes en helt konkret ting du kan gjøre for å kurere tankene dine om at "så mye kan jeg da ikke ta meg betalt for signatursystemet mitt!" - I webinaret skal jeg fortelle deg akkurat hva det er.

Hvordan bygge et Signatursystem som gir kundene hjertebank

Oppdag hvordan du kan bygge et elegant signatursystem som både du og kundene elsker som om det var en hundevalp.

Hvordan tjene 100 000 kr i måneden

Dette er "the holy grail" for mange coacher og tjenesteytere. I webinaret vil du lære hva som er den korteste, kuleste veien dit.

Hvordan du kan skille deg SKIKKELIG ut i markedet

Hvordan uttrykke deg med bunnsolid selvtillit og skille deg ut i markedet? Hilde vet hvordan! Og vil dele hvordan i webinaret.

Hvordan få kunder som elsker å betale for å jobbe med deg

Å ha kunder er en ting, men kunder som ELSKER å betale for å få jobbe med akkurat deg? Det er drømmen med sjokoladetrekk! I webinaret vil du oppdage hvordan du kan oppnå det.

about

Om Hilde Kloppbakken


Hilde er en markedsfører og businesscoach utenom det vanlige. Hun er rivjernet du trenger hvis du virkelig har lyst til å gjøre kjempesuksess med din coaching- eller tjenestebedrift!


Solide, verdensklasseproffe markedsføringsstrategier som ender i faktiske resultater i form av penger på konto, en innboks full av kundehenvendelser og et pass fullt av eksotiske stempler er hennes spesialitet. Med henne på laget vil bedriften din se ut som om den hører til på forsiden av Forbes, og føles slik også.


I Hildes verden gjøres ting med krone på, for å minne deg om å holde tankene rene og positive 99.9% av tiden.

(Den siste 0.01% er til å ta av krona, grisebanne over den helvetes drittsituasjonen du står i, før du igjen tar på krona og mestrer situasjonen med royal eleganse.)


Uerbødig luksus er hennes varemerke. For vi skal både ha det gøy og komfortabelt mens vi gir enorm verdi til kunder som elsker å jobbe med oss – og se ut som en million dollar i prosessen. Klar for det? Da er det bare å melde seg på webinaret!

Available Dates

Instant Access
Watch now